+36 30 952 7553 iroda@mezenguzovi.hu

Szolgáltatásaink az alapárban:

Pszichológus

„Munkámban fontosnak tartom a rendszerszemléletet, igyekszem a szülőkkel közösen, velük együtt megérteni a hozzám kerülő gyermekek tüneteit, egy csapatként dolgozni velük, és akár a pedagógusokkal, a gyermek megsegítésén. A Mézengúz Magánóvodában egyéni és csoportos megsegítések, valamint szülőkonzultáció formájában segítem a hozzám fordulókat.” – Gyarmathy Ágnes, pszichológus

Logopédia

Az óvodai logopédiai ellátás keretén belül felmérjük az összes gyermek beszédállapotát.

A kiscsoportos gyermekekre külön figyelmet fordítunk, és a beszédindító terápiát szükség szerint elkezdjük, hiszen tudjuk és valljuk, a legtöbbet az időben való felismerés és a korán elkezdett terápia segíthet.

Angol

 Az Angol Kalauz program egy komplex angol nyelvi fejlesztési program, mely születéstől kezdve a kisiskoláskor végéig segíti a szülőket és pedagógusokat a játékos kisgyermekkori angol nyelvi nevelésben több vonalon.

Úszás

Az úszás az egyik legegészségesebb és legfontosabb mozgásforma.
Elsajátítását már egészen kisgyermek korban érdemes elkezdeni.

Sakk

A sakkjáték tanulása-gyakorlása kedvező hatást fejt ki a gyermek egész intellektuális fejlődésére. A sakk becsületességre, a következmények vállalására, önuralomra, helyzetértékelésre, gyors megítélésre és döntésre, felelősségérzetre, versenyszellemre, a versenytárs tiszteletére, kitartásra, önbizalomra, a kudarcok elviselésére, lényeglátásra, barátságra, rendszeres és pontos munkavégzésre, fegyelmezett viselkedésre, a szabályok, normák és törvények tiszteletben tartására stb. nevel.

Bábos mesekuckó

A bábos mesés kreatív foglalkozás 1,5-4 éveseknek szóló, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által a 219 620 lajstromszámon védjegyzett baba-mama foglalkozás. Létrehozta és megálmodta Babos Eszter, a Babos Bábos Társulat ( www.babostarsulat.hu ) alapítója. Az ország bármely területén ugyanazt a minőségi, értékes együttlétet nyújtja a baba-mama pároknak mindenhol.

A robotika alapjai

A robotika alapjai foglalkozások célja,
– hogy a gyermekek jól boldoguljanak ebben a technikailag fejlődő világban,
– hogy fejlessze az informatikai gondolkodásukat 

– növelje azokat a kulcsfontosságú képességeiket, mint pl.: az együttműködés, logikus gondolkodás, kreativitás, problémamegoldás

Kirándulások

Mind az őszi mind a tavaszi – nyári időszakban több alkalommal is szervezünk a gyerekeknek izgalmas külsős programokat, például szüret idején elsétálunk a közeli szőlőhegyre és szőlőt szedünk, vagy ellátogatunk egy klasszikus állatfarmra, de bábszínházba, vadasparkba, lovasfarmra vagy gyerekeknek szóló KRESZ pályára is szoktuk vinni őket.

Rólunk mondták:

“Vidámság,szeretet,mérhetetlen türelem,odaadó közösség…és még sorolhatnám a sok-sok pozitív benyomást,amit az első naptól kezdve tapasztaltunk a Busy Bee/Mézengúz Oviban. Mindkét kislányom imád ide járni,minden ovinak ilyennek kellene lennie!❤️“
Juhász Ágnes

Rólunk mondták:

„Azért ajánlom a Mézegúz ovit, mert a gyerekem szívesen jár az oviba, reggelente nincs hiszti, hogy nem akar ott maradni, az óvónőkkel tudok kommunikálni és bármilyen kérdésem van,   segítséget is kapok gyermeknevelési kérdésekben. Emellett a fiam ételallergiájára is figyelemmel van az óvoda. A környezet pedig szép, tiszta, tágas és sokat vannak a jó levegőn.”
H.A.