+36 30 952 7553 iroda@mezenguzovi.hu

Pozitív pedagógia és nevelési program

Szülőként, pedagógusként, intézményvezetőként a legtöbb, amelyet gyermekeinknek adhatunk:
egy boldog élet lehetősége.

De hogyan taníthatnánk a gyerekeket a boldogságra?
A válasz a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program, a
mely azért jött létre, hogy a pozitív pszichológia teljes eszköztárával élve segítse a gyerekeket
az életben való boldogulásban
a testi, lelki és pszichés jóllét elérésében
valamint boldog, kiegyensúlyozott és sikeres jövőjük kialakításában

A pozitív oktatás- és nevelésszemlélet célja, hogy gyermekeink erősségeikre alapozva legjobb önmagukká válhassanak.

Boldogságóra Program

Mi az a Boldogságóra Program?

A program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez az óvodás és iskolás korosztály számára.

Kutatások eredményeire építve
Az ELTE PPK által tudományosan bizonyított program
A boldogságórák hatásvizsgálatára tervezett mérések szerint, a Boldogságórákon végzett gyakorlatok erősítik az önbizalmat, a kitartást, fokozzák a koncentrációs képességet, fejlesztik a divergens gondolkodást és kreativitást.”

Kutatások igazolták, hogy a pozitív oktatás jegyében végzett programok eredményesen előzik meg a depressziót, növelik a boldogságszintet, illetve fejlesztik az iskolai teljesítményt. Mivel az óvoda / iskola a gyermekek második otthona, így kiemelten fontos, hogy olyan légkört biztosítsunk számukra, ahol saját erősségeikre alapozva virágzó fejlődésben legyen részük.

Rólunk mondták:

“Vidámság,szeretet,mérhetetlen türelem,odaadó közösség…és még sorolhatnám a sok-sok pozitív benyomást,amit az első naptól kezdve tapasztaltunk a Busy Bee/Mézengúz Oviban. Mindkét kislányom imád ide járni,minden ovinak ilyennek kellene lennie!❤️“
Juhász Ágnes

Rólunk mondták:

„Azért ajánlom a Mézegúz ovit, mert a gyerekem szívesen jár az oviba, reggelente nincs hiszti, hogy nem akar ott maradni, az óvónőkkel tudok kommunikálni és bármilyen kérdésem van,   segítséget is kapok gyermeknevelési kérdésekben. Emellett a fiam ételallergiájára is figyelemmel van az óvoda. A környezet pedig szép, tiszta, tágas és sokat vannak a jó levegőn.”
H.A.