+36 30 952 7553 iroda@mezenguzovi.hu

Senki nem mondja a gyerekének, hogy ne nézzen körül, mielőtt az úttestre lép, de ha ezt teszi, a gyerek is ezt a mintát követi majd!

A „Biztonságos Óvoda” program célja az óvodások biztonságosabb közlekedésre való felkészítésének elősegítése.

Óvodánk célul tűzte ki, hogy a programban való részvételével aktív szerepet vállal a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelésében. Pedagógia programunk szerves része az óvodai foglalkozáson keresztül, a környéken tett sétákon át, hogy ovisaink megismerkedjenek a hétköznapokban is előforduló közlekedési szituációkkal és az esetleges balesetek elkerülési módjával.

Rólunk mondták:

“Vidámság,szeretet,mérhetetlen türelem,odaadó közösség…és még sorolhatnám a sok-sok pozitív benyomást,amit az első naptól kezdve tapasztaltunk a Busy Bee/Mézengúz Oviban. Mindkét kislányom imád ide járni,minden ovinak ilyennek kellene lennie!❤️“
Juhász Ágnes

Rólunk mondták:

„Azért ajánlom a Mézegúz ovit, mert a gyerekem szívesen jár az oviba, reggelente nincs hiszti, hogy nem akar ott maradni, az óvónőkkel tudok kommunikálni és bármilyen kérdésem van,   segítséget is kapok gyermeknevelési kérdésekben. Emellett a fiam ételallergiájára is figyelemmel van az óvoda. A környezet pedig szép, tiszta, tágas és sokat vannak a jó levegőn.”
H.A.