+36 30 952 7553 iroda@mezenguzovi.hu

Logopédia

Az óvodai logopédiai ellátás keretén belül felmérjük az összes gyermek beszédállapotát.

A kiscsoportos gyermekekre külön figyelmet fordítunk, és a beszédindító terápiát szükség szerint elkezdjük, hiszen tudjuk és valljuk, a legtöbbet az időben való felismerés és a korán elkezdett terápia segíthet.

5 éves korban

5 éves korban a gyerekeket újból felmérjük, ekkor már az artikulációs hibák és a diszlexia-veszélyeztetettség kiszűrése a fő célunk.

Mindenki megkapja a szükséges segítséget, a szülőkkel aktív kapcsolatban vagyunk, hiszen az otthoni gyakorlás elengedhetetlenül fontos a siker érdekében.

.

Rólunk mondták:

“Vidámság,szeretet,mérhetetlen türelem,odaadó közösség…és még sorolhatnám a sok-sok pozitív benyomást,amit az első naptól kezdve tapasztaltunk a Busy Bee/Mézengúz Oviban. Mindkét kislányom imád ide járni,minden ovinak ilyennek kellene lennie!❤️“
Juhász Ágnes

Rólunk mondták:

„Azért ajánlom a Mézegúz ovit, mert a gyerekem szívesen jár az oviba, reggelente nincs hiszti, hogy nem akar ott maradni, az óvónőkkel tudok kommunikálni és bármilyen kérdésem van,   segítséget is kapok gyermeknevelési kérdésekben. Emellett a fiam ételallergiájára is figyelemmel van az óvoda. A környezet pedig szép, tiszta, tágas és sokat vannak a jó levegőn.”
H.A.