+36 30 952 7553 iroda@mezenguzovi.hu

A Mézengúz Magánóvoda számára óriási elismerés, hogy az „Év Állatvédő Óvodája 2023”címet elnyerhettük.

Az állatvédelem gyerekeknek projekt elismerése is jelzi elhivatottságunkat az állatok védelme iránt. Az Állatbarát Óvoda cím elnyerése lehetővé teszi számunkra, hogy tovább erősítsük az állatvédelem fontosságának oktatását és gyakorlatát a gyermekek körében.

Az Állatbarát Óvoda cím megnyerésével lehetőségeink lesznek további állatos programok szervezésére, amelyek hozzájárulnak az állatvédelem népszerűsítéséhez és az állattartás felelős gyakorlatának megalapozásához a gyermekek körében. A cím segít ismertté tenni munkánkat és további támogatókat szerezni az állatvédelem terén végzett tevékenységeinkhez. Ebben nagy köszönet illeti a szülőket is, akik partnereink ezen törekvéseinkben.

Az „Év Állatvédő Óvodája 2023” cím pedig egy újabb elismerést jelent, és lehetőséget ad arra, hogy az óvoda példaként szolgáljon más intézmények és óvodák számára az állatvédelem terén végzett munkában. Ez a cím segít megmutatni, hogy az óvodai oktatás milyen fontos szerepet játszik az állatok védelmében és a gyermekek állatbarát értékrendjének kialakításában. Hiszen nem lehet elég korán kezdeni az állatok szeretetének és tiszteletének tanítását!