+36 30 952 7553 info@busybee.hu

MocorGo torna

A pszichomotoros fejlődést is segítő játékos torna a Bethesda Gyermekkórház kiadásában készült Mocorogó című könyv anyagából kerül kidolgozásra az idei nyár folyamán

Az észlelés fontossága

A könyvből idézve:

”A felnőtt úgy észlel ahogy gondolkodik, a gyermek úgy gondolkodik ahogy észlel! Az ennek megfelelő érzékszervi feldolgozás a viselkedés és a tanulás alapja.

 Pedagógiai munkánk során egyre inkább tapasztaljuk a gyerekeknél az észlelési nehézségek jelenlétét, e-miatt döntöttünk úgy hogy hathatós segítség után nézünk ez ügyben. Hosszas kutató munka után az a hiánypótló mű lett új kezdeményezésük alapja, melyet a nagy szaktudással rendelkező előző óvodavezető ajánlott figyelmükbe.

Rólunk mondták:

“Vidámság,szeretet,mérhetetlen türelem,odaadó közösség…és még sorolhatnám a sok-sok pozitív benyomást,amit az első naptól kezdve tapasztaltunk a Busy Bee/Mézengúz Oviban. Mindkét kislányom imád ide járni,minden ovinak ilyennek kellene lennie!❤️“
Juhász Ágnes

Rólunk mondták:

„Azért ajánlom a Mézegúz ovit, mert a gyerekem szívesen jár az oviba, reggelente nincs hiszti, hogy nem akar ott maradni, az óvónőkkel tudok kommunikálni és bármilyen kérdésem van,   segítséget is kapok gyermeknevelési kérdésekben. Emellett a fiam ételallergiájára is figyelemmel van az óvoda. A környezet pedig szép, tiszta, tágas és sokat vannak a jó levegőn.”
H.A.